C-Logic

Met Venice Boekhouding en Facturatie bundelt C-Logic haar vakkennis in een robuust, volledig geoptimaliseerd pakket voor het voeren van uw dubbele boekhouding en het beheer van uw facturatie en stock.

C-Logic

Bij de ontwikkeling van onze software wordt niets aan het toeval overgelaten om er de 20 jaar C-Logic ervaring én de input van duizenden gebruikers in te verwerken. 

Venice is daardoor bijzonder actueel, helemaal toegespitst op de meest recente informatica-ontwikkelingen en volledig conform de wet.

Met Venice voor Windows haalt u professioneel ontwikkelde software van absoluut topniveau in huis !

C-Logic

Venice, krachtig boekhouden via 't Web

C-Logic

Algemeen Intro

  • Systeemeisen en kenmerken
  • Lay-outs aanpassen
  • Venice via ASP Venice
  • Software Development Kit (SDK) SDK
  • Programmers guide
  • Venice voor VZW's Beschikbare opties

Boekhouding

Facturatie

Boekhouding & Facturatie

Facturatie lite Edition

Over C-Logic

C-Logic ontwikkelt sedert 1985, onder de naam Venice, standaard software voor het beheer van de dubbele boekhouding, facturatie en voorraadbeheer en verzorgt ook dito opleidingen.  De kwalitatief hoogstaande en actuele software voor gebruik op PC's en PC-netwerken richt zich op de Belgische KMO en accountant.

Een succesverhaal

Sedert de oprichting woont C-Logic, vlot bereikbaar, aan de rand van Brugge.  Deze inspirerende en sfeervolle stad biedt een omgeving met gemotiveerde mensen, historische roots, cultuur en tradities die aansporen om enkel het ‘beste’ te brengen. Een ‘microbe’ die zich voor C-Logic vertaalt in haar succesvolle en overal gewaardeerde software voor boekhouding en facturatie.

Wist u trouwens dat Brugge het Venetië van het Noorden wordt genoemd? Dat in het middeleeuwse Venetië het dubbel boekhouden ontstond? Onze keuze voor de productnaam “Venice” is dus absoluut niet toevallig!

De no-nonsense aanpak

Alle C-Logic programmatuur wordt geschreven in de hoogperformante programmeertalen C# en C++. Zo worden ook alle bouwblokken voor Venice ermee ontworpen.  Ons uit écht programmeurshout gesneden ontwikkelteam laat werkelijk niks aan het toeval over om u software van topniveau te leveren. Foutloos en bijzonder actueel, want de boekhoudkundige wetgeving en de meest recente informaticatrends worden op de voet gevolgd.

Een heleboel tevreden klanten

Wat baat een uitstekend product als je het niet aan de man weet te brengen? Commerciële praatjes, we kunnen er helaas niet rond. Wie niet zélf durft te verkondigen de snelste, de beste of zelfs de mooiste te zijn, komt dikwijls niet eens onder de aandacht.

Dus, een beetje opscheppen, daar doen we, zij het met een knipoog, noodgedwongen ook wel eens aan mee. Maar, er is gelukkig meer! Wie met Venice werkt, wordt al snel een enthousiaste fan in plaats van alleen maar een gebruiker. Geen betere reclame dan een positieve getuigenis van een tevreden klant, toch?

C-Logic Unit4Agresso

C-Logic maakt sedert 1 augustus 2008 deel uit van Unit 4 Agresso NV, een toonaangevende internationale producent van bedrijfssoftware voor bedrijven en instellingen. Met vestigingen in 19 landen in Europa, Noord-Amerika en Azië en verkoopactiviteiten in diverse andere landen werd in 2007 een omzet van € 321 miljoen gerealiseerd. Het hoofdkantoor staat in Sliedrecht, Nederland. Unit 4 Agresso heeft circa 3.500 medewerkers in dienst. De aandelen worden verhandeld op Euronext Amsterdam (Symbool: U4AGR).