UNIT4AGRESSO MULTIVERS

Multivers for Windows - Boekhouding/Administratie Software

U wenst één compleet systeem voor al uw medewerkers: Multivers for Windows is uw oplossing!
Als uitgangspunt bij de ontwikkeling van Multivers for Windows werd vooropgesteld dat àlle medewerkers van een bedrijf er gebruik van
moeten kunnen maken, ongeacht hun functie. Uiteraard kan u opteren om enkel onze boekhouding te gebruiken. Maar … er is veel meer!
Multivers for Windows kent een unieke modulestructuur waarin al uw medewerkers zich zullen herkennen.

Financieel
Afdeling boekhouding
Handel
Afdeling Logistiek
Aansluitbare producten Multivers
Relatiebeheer
Afdeling Sales
Rapportering
Basis Financieel
Facturering
 
Relatiebeheer
Multivers for Windows Business Intelligence
Management Assistent
Voorraad- en Bestelregistratie
Import Relaties
 
Multi-D Verbijzondering
Offertebeheer
 
 
Naadloos koppelen
Import Financieel
Verkoop
 
Workflow Management 
Vaste Activa
Prijzen en kortingen
 
 
Multivers for Windows Business Connector - Accounting
 
Vaste Orders
 
Multivers for Windows Business Connector - Trade
 
Intrastat
Add-on 
 
Multivers for Windows Business Connector - CRM (nieuw !)
 
Abonnementen
 
 
 
 
Samengestelde artikelen
MultiXmlCerti
 
Koppeling kantoorautomatisering
 
Urenregistratie
 
 
 
 
 
MultiXmliController
 
ODBC koppeling

EVEN VOORSTELLEN...

Unit 4 Agresso is een softwareonderneming met een landelijk netwerk van partners. 'Groot meedenken voor kleine ondernemingen' is onze kracht.

DE ONDERNEMER HEEFT HET VOOR HET ZEGGEN

De beste manier om ondernemers enthousiast te maken over administratieve automatisering, is door software te ontwikkelen die precies aan hun wensen voldoet. Een pakket dat al snel meer oplevert dan het gekost heeft. Niet gestuurd vanuit de techniek, maar vanuit de dagelijkse praktijk. Daarom heeft Unit 4 Agresso zich eerst in de wereld van duizenden ondernemers verdiept.
Herkent u zich in deze wensen?

  • Prijs/kwaliteit "Het moet in de eerste plaats goed functioneren, maar wel betaalbaar blijven."
  • Gebruiksvriendelijk "Al mijn personeel moet het zich snel eigen kunnen maken."
  • Modulair "We willen alleen voor datgene betalen waar we behoefte aan hebben, maar wel met de mogelijkheid om door te groeien."
  • Service en support "Ik wil 24 uur per dag direct geholpen kunnen worden."

Deze wensen heeft Unit 4 Agresso als uitgangspunt genomen bij de ontwikkeling van Unit 4 Multivers. Het resultaat: een snel en betrouwbaar financieel-logistiek softwarepakket waar elke ondernemer zó mee aan de slag kan gaan.

UNIT 4 MULTIVERS IS HET PAKKET VOOR U!

Uw administratie uitbesteden is duur, maar zelf doen leek altijd te tijdrovend en te ingewikkeld. De oplossing? Unit 4 Multivers! Het betaalbare, razendsnelle softwarepakket met álle essentiële administratieve functies. Overzichten die u nodig hebt voor uw accountant, bank of de Belastingdienst, rollen er zo uit. Van kolommenbalans tot en met BTW-aangifte, van exploitatie-overzichten tot cash flow; Unit 4 Multivers genereert het automatisch.

SIMPEL EN SNEL: UW 'ZELFLERENDE' ASSISTENT

Minimale kennis van boekhouding is al voldoende voor het maximale resultaat; het programma wijst u de weg tijdens de verwerking van uw gegevens. Maar Unit 4 Multivers doet méér: het 'leert' van vorige boekingen en doet zelf aanvullingsvoorstellen. Daarnaast neemt de Management-Assistent u werk uit handen door een ingebouwd waarschuwings- en opvolgingsmechanisme voor uw voorraad, budgetten, debiteuren en crediteuren en geeft u inzicht d.m.v. bedrijfsinformatie (offertes, omzet, inkopen, liquide middelen) en kengetallen.

VOOR NU EN IN DE TOEKOMST

Met Unit 4 Multivers plaatst u een solide constructie onder uw financiële administratie.
De basismodule Financieel heeft zeer uitgebreide mogelijkheden voor het voeren van de administratie, maar is toch eenvoudig in gebruik. Deze basismodule bevat: grootboek, debiteuren en crediteuren, valutabeheer, telebankieren, kostenplaatsen, herinneringen en dossiers.
De module Financieel kan probleemloos uitgebouwd worden met modules voor bijvoorbeeld relatiebeheer, facturering, logistiek, projecten, urenregistratie en
e-commerce. U betaalt dus alleen voor wat u nodig hebt en als uw bedrijf groeit, groeit Unit 4 Multivers met u mee! En... de updates zijn altijd gratis! Voor een volledig overzicht van de modules kunt u het schema hieronder raadplegen.

U STAAT ER NOOIT ALLEEN VOOR!

Niets is erger dan te moeten stoppen met zakendoen vanwege 'de automatisering'. Unit 4 Multivers is gemaakt om probleemloos mee te werken. Op de meeste vragen krijgt u dan ook met de ingebouwde helpfuncties direct een antwoord. Hebt u toch nog een vraag, dan biedt uw automatiseringspartner uitgebreide ondersteuning en/of kunt u support van onze helpdesk krijgen. Voor mensen die optimaal met het pakket willen werken, heeft Unit 4 Agresso speciale cursussen.

UNIT 4 MULTIVERS

Unit 4 Multivers bewijst al jarenlang haar doelmatigheid in het midden- en kleinbedrijf. Gebruiksvriendelijk, stabiel en betaalbaar; precies zoals uw bedrijf ook gezien wil worden...

IEDEREEN PROFITEERT VAN UNIT 4 MULTIVERS MANAGEMENT / DIRECTIE

Met Unit 4 Multivers hebt u controle over de inkomsten en uitgaven van uw bedrijf en kunt u alle managementinformatie met één druk op de knop tevoorschijn halen. De uitgebreide statistieken zijn daarbij een uitstekend hulpmiddel. Ook kunt u met één druk op de knop gegevens voor nog uitgebreidere analyses naar Excel kopiëren. Unit 4 Multivers maakt het u mogelijk uw zakelijke contacten goed te onderhouden en prijsafspraken duidelijk vast te leggen. Het stelt u ook in staat de prestaties van uw mede­werkers in kaart te brengen en dus te optimaliseren.

    x

Basis Financieel

De complete financiële administratie inclusief grootboek, debiteuren, crediteuren, BTW- en ICT-aangifte, telebankieren, enz. is snel en eenvoudig te verwerken. Deze belangrijke basis wordt aangevuld met allerlei uitgekiende functies, zoals het vergelijken van meerdere boekjaren, het afstemmen van inkoopfacturen met de inkooporders en het incasseren van debiteuren. De uren van uw medewerkers kunt u snel invoeren, fiatteren en verwerken en ook de vaste activa of projecten zijn zo geregistreerd en verwerkt. Het kunnen importeren van mutaties uit andere programma's bespaart veel tijd. En wat dacht u van het automatisch waarschuwingsmechanisme dat alarm slaat vóórdat u last onder­vindt van voorraadtekort, overschrijding van budgetten of problemen met debiteuren. Ditzelfde systeem kan ook melden wanneer de omzetprognoses, targets, enz. gehaald zijn. Dankzij de vele mogelijke statistieken blijft u inzicht houden tijdens alle processen.

Module Vaste Activa

Met behulp van de module Vaste Activa kunt u een subadministratie voor vaste activa inrichten en uw vaste activa gemakkelijk invoeren en beheren. Binnen de module vaste activa is veel zorg besteed aan de inrichting. Zo kunt u bijvoorbeeld werken met activagroepen en subgroepen. Voor een activum dat voor uw organisatie is afgeschreven of dat u wilt verkopen kunt u bijvoorbeeld het resultaat boeken als vervangingsreserve of boekingsresultaat. 
Wanneer u een tweetal verschillende activa in uw administratie wil registreren als één activum, dan kunt u deze probleemloos samenvoegen. Door al deze functionaliteit en flexibiliteit is de module vaste activa zowel geschikt voor de ondernemer in het MKB als voor de veeleisende accountant.
De module Vaste Activa bevat de volgende functionaliteiten:
Activa hoofd- en subgroepen
Verschillende afschrijvingsmethoden (lineair, degressief, vast bedrag, etc)
Activum aanmaken direct vanuit het boekingsscherm
Investering en desinvesteren
Herinvesteringreserve
Verkoopwinst en verlies
Afrondingsmechanisme
Wijzigingen, splitsen en/of samenvoegen van activa
Datum voor aanschaf, ingebruikname, eerste afschrijving en verkoop
Automatisch afschrijven
Terugdraaien/correctie afschrijvingen
Uitgebreide informatieschermen
Signalering in de module Management Assistent.

Module Verbijzondering

Middels de module 'Multi-D Verbijzondering' is het voor iedere organisatie mogelijk om veel meer extra informatie vast te leggen bij iedere grootboekmutaties. Niet alleen middels tekst maar juist via talloze velden die vrij door de gebruiker te definiëren zijn. U creëert dus u eigen subadministraties. Een grootst voordeel hierbij is dat u een systeem kunt opzetten wat iedereen direct begrijpt en wat zich naadloos voegt in uw organisatie.

De module Multi-D Verbijzondering bevat de volgende functionaliteiten:
Volledig flexibel en zelf in te richten subadministratie
Subadministratie tot 6 niveaus diep
Naadloze integratie met de module financieel
Boeken op subadministraties direct van het boekingsprogramma
Uitgebreide rapporten en informatievoorzieningen

Module Buitenland

Met de module Buitenlandse Administraties kunt u in Unit 4 Multivers uw financiële en logistieke administratie(s) conform de Nederlandse of de Belgische wetgeving voeren, met onder andere aangepaste BTW-afhandeling en afhandeling van de ICT-aangifte. De afhandeling van de betalingen kunt u geheel automatisch laten verlopen, wanneer u naast de module abonnementen ook gebruik maakt van de module Incasso.
De module Buitenlandse Administraties bevat de volgende functionaliteiten:
Administraties volgens Nederlandse of Belgische wetgeving
BTW- & ICT-aangifte
Dagboeken, grootboekrekeningen en rapportage volgens geldende wetgeving

Module Intrastat

Als u informatieplichtig bent voor het CBS (Nederland) of het INR (België), dan is er binnen Unit 4 Multivers een speciale module beschikbaar: Unit 4 Multivers Intrastat. Deze module genereert automatisch de benodigde gegevens en stelt u in staat de statistiekopgave voor de internationale handel binnen de EU op zeer efficiënte wijze te doen.
De module Intrastat bevat de volgende functionaliteiten:
Vastleggen Intrastat-stamgegevens
Geïntegreerd met alle boekings- en order-invoerprogramma's
Handmatig of automatisch invoeren van gegevens
Uitgebreide correctiemogelijkheden
Afdrukken Intrastat-aangifte
Intrastat-aangifte via diskette of internet

Facturering

De module Facturering biedt u de mogelijkheid uw boekhouding en verkoopadministratie tot een eenheid te smeden. U legt uw factuuropdrachten in Unit 4 Multivers vast en factureert deze op het moment dat u dat wenst. Alle gegevens worden vervolgens door de financiële administratie verwerkt; de journaalposten worden geboekt in het grootboek, de BTW wordt voor u verwerkt en de openstaande post verschijnt automatisch in de subadministratie Debiteuren. U hebt hier dus geen omkijken meer naar en hoeft de facturen dus niet meer ‘los’ in te boeken. 
De module Facturering bevat de volgende functionaliteiten:
Aanmaken dienst- en factuuropdrachten
Beheer van artikelbestand 
Factuurhistorie
Vrije velden voor artikelen, tevens inzetbaar op orderregels
Variabele factuurlayout
Verzamelfacturering
Uitgebreide informatie en rapportage voorzieningen
Automatisch berekenen orderkosten
Inkooporganisaties
Baliefacturering
Factuur- en afleveradressen
Gegevens expediteur
Gebruik van tekstblokken en tekstregels

Module Offertes

Met de module Offertes kunnen op eenvoudige wijze verkoopoffertes aangemaakt en opgevolgd worden. Uitgebrachte offertes die leiden tot verkoop kunt u met een druk op de knop omzetten naar verkoopopdracht. Door de intuitieve koppeling met andere modules van Unit 4 Multivers heeft u uitgebreide statistieken en signaleringen direct bij de hand.
De module Offertes bevat de volgende functionaliteiten:
Aanmaken offertes op basis van artikel- en relatiebestand
Look en feel indentiek aan aanmaken opdrachten, u leert dus snel
Variabele factuurlayout
Flexibele kop en voettekst voor gepersonaliseerde offertes
Geldigheidsduur
Scoringspercentage
Omzetten offerte naar order
Offerte laten vervallen inclusief reden
Analyse van 'lost' offertes

Module Voorraad- & Bestel

Met de module Voorraad- & Bestelregistratie grijpt u nooit meer mis. U kunt op eenvoudige en effectieve wijze de voorraad bijhouden en bestellingen plaatsen. Nooit meer bijhouden of er nog wel genoeg voorraad aanwezig is, en gemakkelijk en snel wijzigen van de prijzen van artikelen zijn slechts enkele van de voordelen van deze module.
De voorraadgegevens per artikel en de gegevens voor de bestelling zijn volledig geïntegreerd in Unit 4 Multivers. Omschrijvingen zijn in meerdere talen mogelijk. Deze module is leverbaar als uitbreiding op de module Facturering.
De module Voorraad- & Bestelregistratie bevat de volgende functionaliteiten:
Voorraadartikelen
Minimum en maximum voorraad
Meerdere magazijnen
Magazijnlocaties
Meerdere leveranciers per artikel

Module Verkoop

x

De module Verkoop is speciaal ontwikkeld voor handelsbedrijven die het maximale willen halen uit hun verkoopadministratie. Dit is direct te zien aan de manier waarop de module is opgezet. In één scherm heeft u namelijk alle functionaliteit onder handbereik. Niet alleen het orderscherm zoals in het verleden vaak het geval was, maar nu ook alle informatie van de klant, de artikel & orderhistorie, prijzen & kortingen (module) en zelfs de voorraadprognose.
Iedere vraag die u klant stelt, iedere vraag die bij u op komt, kunt u dus snel en doeltreffend beantwoorden. Maar u kunt verder gaan. U kunt de klant maximaal informeren en adviseren. Deze manier van werken verhoogt de servicegraad van uw organisatie, draagt bij in hogere scoringskansen, additionele omzet en vooral tevreden klanten.
De module Verkoop bevat de volgende functionaliteiten:
Magazijnbonnen afdrukken, afmelden en verwerken
Pakbonnen afdrukken
Backorders aanmaken en afmelden

Module Prijzen & Kortingen

De module Prijzen & Kortingen wordt geleverd als aanvullende module bij de module Verkoop. Middels deze module bent u in staat om werkelijk iedere prijsafspraak vast te leggen. U kunt de prijs-en/of kortingsafspraken verdelen in verschillende onderdelen.
De module Prijzen en Kortingen bevat de volgende functionaliteiten:
Per debiteur
Per kortinggroep (t.b.v. afspraken voor een groep artikelen)
Per prijslijsten (t.b.v. afspraken voor een groep klanten)
Per artikel
Actietermijnen
Staffels
Intelligence prijsbepaling
Actieprijzen

Module Vaste Orders

Speciaal voor bedrijven met klanten die vaak hetzelfde bestellen is de module Vaste Orders ontwikkeld. Deze module geeft u extra functionaliteit in combinatie met de module Facturering en/of de module Verkoop.
Per klant kunt u het gehele assortiment vooraf vastleggen. De vastlegging vindt plaats in het programma waar u normaal de order ingeeft. U kunt dus direct aan de slag en voorkomt dubbele handelingen. U haalt bij wijze van spreken een reeds bestaande (geleverde) order op in het orderprogramma en bewaart deze vervolgens als 'Vaste order' of beter gezegd ordersjabloon.
De module Vaste Orders bevat de volgende functionaliteiten:
Orders en offertes vastleggen en gebruiken
Precies vastleggen wat hergebruikt dient te worden
Prijzen, debiteuren, artikelen en aantallen

Module Samengestelde Artikelen

De module Samengestelde Artikelen van Unit 4 Multivers biedt u de mogelijkheid uw logistieke processen nog beter te stroomlijnen. Door vooraf een set samen te stellen, en hiervan de componenten en daarbij behorende prijzen vast te leggen, kunt u in de loop van het verkoopproces heel gemakkelijk zelf samenstellingen aanmaken op basis van bestaande artikelen. Deze artikelen blijven daarnaast ook los leverbaar.
De module Samengestelde Artikelen bevat de volgende functionaliteiten:
Samenstellen van sets
Componenten uit uw bestaande artikelbestand
Alternatieve prijs voor samengesteld product

Module Relatiebeheer

xEr is in de module Relatiebeheer gekozen om diverse aan elkaar gerelateerde onderdelen binnen één programma onder te brengen. In het scherm vindt u op een overzichtelijke manier programma's voor het beheren van relaties, het onderhouden en opzoeken van (contact)personen, het vastleggen van notities, het koppelen van allerlei documenten en voor het vullen en raadplegen van de vrije kaarten. Als Unit 4 Multivers Relatiebeheer onderdeel vormt van de financiële of logistieke administratie hebt u ook de programma's debiteuren en crediteuren onder handbereik.
Relatiebeheer komt helemaal tot zijn recht als u gestructureerd omgaat met de bendering van relaties via bijvoorbeeld mailings of bel-acties.

De module Relatiebeheer bevat de volgende functionaliteiten:
Beheer van relaties, contactpersonen
Relaties met een druk op de knop omzetten naar debiteur en/of crediteur
Acties
Registratie van notities
Selectielijsten
Trajecten
Documentbeheer
Vrije velden
Vrije kaarten

Module Projecten

De module Projecten is de een veelzijdige module in de productrange van Unit 4 Multivers. Vanzelfsprekend is hierbij rekening gehouden met de aanwezige processen en mogelijke inrichtingen van het pakket, zodat u deze nieuwste module snel in uw organisatie kunt implementeren en uw projectmatige bedrijfsprocessen gemakkelijk onder kunt brengen in uw administratie.

De module Projecten bevat de volgende functionaliteiten:
Aangenomen werk, regie en urenregistratie projecten
Termijnen
Deelprojecten
Projectbegroting
Vrije velden
Projectleider
Kostensoorten materiaal, uren, diversen en werk derden
Status Onderhanden Werk
Acties & Noties
Opvolgingsmechanisme
Status voortgang middels percentage gereed
Volledige integratie met o.a. de module Financieel en Urenregistratie
Afsluiten en heropenen van acties
Uitgebreide informatie en rapportagevoorzieningen

Module Urenregistratie

De module Urenregistratie biedt u de mogelijkheid een geïntegreerd systeem op te zetten voor de urenverantwoording van uw (tijdelijke) werknemers. Maar met deze innovatieve module kunt u meer dan alleen uren invoeren, fiatteren en factureren. Door de doordachte opzet is de module eenvoudig in het gebruik en biedt deze veelzijdige en uitgebreide mogelijkheden voor informatie en rapportage.

De module Urenregistratie bevat de volgende functionaliteiten:
Interne en externe werknemers
Uursoorten
Uurtarieven
(De)centraal invoeren van uren
Uren goedkeuren en verwerken
Factureren via de module Facturering
Geavanceerd opvolgingsmechanisme
Prijsstelling mogelijk middels afgesproken prijsafspraken
Volledige integratie met o.a. de modules Facturering en Projecten
Uitgebreide informatie en rapportagevoorzieningen

Module Abonnementen

Met abonnementen kunt u een regelmatig terugkerende reeks soortgelijke facturen genereren op een door u ingesteld factuurmoment. Dit geldt in het bijzonder voor abonnementen, (onderhouds)contracten, lidmaatschappen of bijvoorbeeld huurovereenkomsten.
Door het verwerkingsproces is de module snel en efficiënt. In combinatie met de Management-Assistent kunt u met een druk op de knop op het juiste moment de juiste facturen versturen naar uw klanten. De afhandeling van de betalingen kunt u geheel automatisch laten verlopen, wanneer u naast de module abonnementen ook gebruik maakt van de module Automatische Incasso.
De module Abonnementen bevat de volgende functionaliteiten:
Meerdere abonnementsoorten
Interval van facturatie
Uitgebreide factuurteksten
Specifieke afspraken per klant waaronder prijzen, betalingscondities en begin- en einddata
Signalering via de module Management-Assistent
Met 'verzamelfacturering' kunt u desgewenst abonnementfacturen verzamelen.
Volledige integratie met de module Automatische Incasso

Module Management-Assistent

Het programma helpt u direct met uw bedrijfsvoering door u tijdig te voorzien van de juiste informatie. Op deze manier stuurt het u waar nodig en geeft het u concrete signalen van alle criteria die u zelf belangrijk vindt. Of dit nu het sein is om precies op tijd een crediteurenfactuur te betalen om toch nog net de 2% betalingskorting in de wacht te kunnen slepen, het sein dat u reclamekosten 5% over het budget dreigen te gaan, of het sein dat de stand van uw voorraad onder het minimum is gekomen.
U bepaalt wat u wilt zien en wanneer Unit 4 Multivers het moet melden, zelfs als u uw machine net aan heeft gezet en dus nog niet met Unit 4 Multivers werkt.
De module Management-Assistent bevat de volgende functionaliteiten:
Persoonlijke assistent voor uw medewerkers
Management assistent voor managers/directieleden
Geavanceerd opvolgingsmechanisme
Signalering direct bij het opstarten van de pc
Verkoopstatistieken o.a. per debiteur, vertegenwoordiger, artikel en artikelgroep
Top 10 debiteuren en crediteuren
Inkoopstatistieken o.a. per crediteur
Zelf in te richten kengetallen
Dupontschema
Bedrijfsinformatie als
Saldo openstaande offertes, facturen, inkooporders, liquide middelen
Exploitatieoverzicht

Integratie via Unit 4 Business Connector

U ontwikkelt software voor een specifieke branche en u hebt nog geen goede financiële applicatie onder Windows? Dan heeft Unit 4 Agresso een prima aanbod voor u!
Onder de naam Unit 4 Business Connector bieden wij u een reeks COM-interfaces waarmee u op eenvoudige wijze een dynamische koppeling tot stand kunt brengen met Unit 4 Multivers, de best geteste financiële applicatie die veel functionaliteit bevat voor het MKB in Nederland en voor het KMO in België. Met ons gratis platform, Unit 4 Business Connector, kunt u uw eigen applicatie naadloos koppelen aan deze moderne en uiterst stabiele financiële administratie onder Windows. Door de eenvoudig te leggen COM-koppeling worden de mutaties vanuit uw branche-applicatie rechtstreeks verwerkt in onze database, zodat u uw klanten een branchegerichte, moderne en zeer complete oplossing kunt aanbieden. 

 

Workflow Management: flexibiliteit in procesbeheersing

Elk modern bedrijf heeft te maken met procesautomatisering. Door bedrijfsprocessen in kaart te brengen en te documenteren, is het risico kleiner dat belangrijke stappen aan uw aandacht ontglippen. Om dit te faciliteren, is de module Workflow Management voor Unit 4 Multivers ontwikkeld. Wanneer u de bedrijfsprocessen in kaart brengt en opneemt in Unit 4 Multivers, is het voor uw werknemers eenvoudiger om werkzaamheden over te dragen. Daarnaast hebt u beter zicht op het werk en komen eventuele knelpunten in een vroeg stadium aan het licht.
Standaardisering
De module Workflow Management automatiseert uw bedrijfsprocessen door uw medewerkers elektronisch aan te sturen met notities en acties. Bij de standaardisering van uw bedrijfsprocessen staat de huidige werkwijze binnen uw bedrijf centraal. Deze zal dan ook leidend zijn bij het documenteren en automatiseren van deze processen.
Voorbeeld: Wanneer u een nieuwe klant invoert in uw systeem, kan dit de start zijn voor een nieuwe workflow met daarin diverse stappen. Zo kunt u bij het invoeren van een nieuwe klant de postcode gebruiken om de klant onder te brengen bij een accountmanager. Hij krijgt vervolgens via Unit 4 Multivers een bericht dat er een nieuwe klant aan zijn bestand is toegevoegd. Daarnaast kunt u de klant een welkomstmail sturen met bijvoorbeeld een introductiekorting. Dankzij de flexibiliteit van de module Workflow Management kunt u ook processen die niet in Unit 4 Multivers voorkomen, registeren. Denk hierbij aan de registratie van verlofaanvragen en jubilea.
Beheer
Workflows definieert u per administratie. Dankzij de im- en exportfunctie kunt u een aangemaakte workflow in meerdere administraties gebruiken. Binnen het pakket kunt u bepalen wie het onderhoud op Workflow Management mag uitvoeren. Ook de rechten voor het werken met Workflow Management zijn zeer gedetailleerd vast te leggen.
 
Koppeling met overige modules
De module Workflow Management is gekoppeld aan alle modules van Unit 4 Multivers. De modules Relatiebeheer en Document Management voegen extra waarde toe aan de werking van de module Workflow Management. Zo kunnen het scannen en koppelen van een document de start van een workflow bepalen.
Voorbeeld: Bij de ontvangst van een inkoopofferte moet de inkoopafdeling deze vaak accepteren. Wanneer deze inkoopofferte ingevoerd wordt in Unit 4 Multivers, ontvangt de inkoopafdeling een e-mailbericht dat de offerte klaar staat voor inzage. Ook het geautomatiseerd omzetten van de offerte naar een inkooporder is desgewenst verder op te nemen in de workflow.
Conclusie:
De module Workflow Management is een krachtige tool voor procesautomatisering en kan u op diverse vlakken assisteren:
bewaking
werkstroomregulering
controle
registratie
De uitvoer kan op diverse manieren plaatsvinden:
e-mail
acties
velden laten vullen
aansturen Unit 4 Business Connector
Bij al deze stappen kan gebruikgemaakt worden van de gegevens uit uw database.

E-Commerce - Webshop - Webwinkel

Met de module Websolutions kunt u zelf uw eigen website aanpassen en onderhouden zon­der kennis van ingewikkelde webtechnieken. Productinformatie, nieuws, vacatures, enz. houdt u moeiteloos actueel, en uw klanten kunnen via internet bestellingen plaatsen die na controle automatisch in uw orderadministratie verwerkt kunnen worden. De lay-out van de website is door middel van sjablonen makkelijk aan te passen. U toont uw productcatalogus en voorraadgegevens precies zoals u dat wenst. Voor de professionals: u kunt eenvoudig HTML-en JAVA-codes invoegen voor het maken van geavanceerde functionaliteit.