MOBILE SOLUTIONS - ORDER COLLECTING               mobile solution

De zogenoemde Mobile Solutions / Order Collecting applicatie (invoeren klant orders/bestellingen/opdrachten) is door ons ontwikkeld op basis van een PocketPC / PDA. De gegevens worden direct bij de klant ingevoerd op de PocketPC en als order/bestelling/opdracht vastgelegd. Ter plaatse bij de klant kan de orderbon/bestelformulier worden afgedrukt op een portable (kleuren-)printer. Bij thuiskomst kunnen de opdrachten eenvoudig worden verstuurd naar uw administratie. Binnen uw administratieve software worden de klantopdrachten zonder verder handwerk ingelezen en verwerkt tot factuur- of verkoopopdracht.

Standaard kan deze applicatie als Mobile Solutions voor Multivers worden gekoppeld aan uw Unit 4 Multivers administratie.
Ook als u met een ander administratief pakket werkt dat de mogelijkheid heeft van import/export kunt u gebruik maken van deze toepassing. Koppelingen met bijvoorbeeld Multivers Wholesale, Exact en vele andere administratiepragramma's zijn mogelijk en reeds door ons gerealiseerd.

Onderzoek van IDC over de invoering van mobile toepassingen

Voor meer informatie zie de volgende documenten:

Folder Mobile Solutions voor Multivers

Mobile Hospitality/Horeca

mobile solution               mobile solution

Voor de Horeca hebben we een handheldsysteem ontwikkeld op basis van een PocketPC. Dit systeem kan worden gekoppeld met Unit 4 Multivers Kassa (en eventueel Phoenix Touch). U kunt direct aan tafel de bestellingen invoeren en op de dichtstbijzijnde kassabonnenprinter uw kassabon afdrukken. Het resultaat is dat u veel efficiënter kunt werken en daardoor kunt besparen of personeel en de omzet in uw restaurant of op uw terras kunt maximaliseren.

Urenregistratie

mobile solution               mobile solution

In de gezondheidszorg is het belangrijk dat alle gewerkte uren op een juiste manier worden verwerkt. Samen met Unit 4 Cura hebben we een applicatie op basis van een PocketPC ontwikkeld die voorziet in het vastleggen van de gewerkte tijd per patiënt, per product. Deze applicatie communiceert over een TCP/IP verbinding (bijvoorbeeld GPRS of WiFi) met de Unit 4 Cura applicatie en kan op die manier de planning ophalen en de gewerkte tijd vastleggen.

Uiteraard is deze applicatie ook voor diverse andere toepassing bruikbaar, denk bijvoorbeeld aan een service organisatie om op die manier de openstaande werkopdrachten voor een fieldservice medewerker klaar kan zetten zodat deze alleen nog gewerkte tijd nog moet invoeren waarna de werkopdracht op het hoofdkantoor administratief kan worden afgewerkt.

Een andere mogelijke toepassing is in sectoren waar het vastleggen van gewerkte tijd (gekoppeld aan een klant en een activiteit of uursoort) de basis vormt voor de facturering en verder administratieve afhandeling. Met deze applicatie kan overal ter wereld direct worden vastgelegd hoeveel tijd er aan een bepaalde activiteit voor een bepaalde klant is gewerkt waarna dit eenvoudig kan worden verwerkt tot een factuur.
Graag willen we met u van gedachte wisselen welke interessante toepassingen u in uw organisatie ziet voor deze PocketPC applicatie.

Tellerstanden

mobile solution               mobile solution

Voor een grote speler in de markt van speelautomaten hebben we samen met een partner een applicatie ontwikkeld waarmee snel en eenvoudig een afrekening kan worden gemaakt op basis van de tellerstanden van de speelautomaten. Door deze informatie op een slimme manier te koppelen aan een administratieve toepassing wordt hiermee de financiële afhandeling sterk vereenvoudigd en wordt de kans op fouten geminimaliseerd.
Als u ook met facturering van diensten of producten op basis van tellerstanden en verrekenpercentages te maken hebt en u wilt weten hoe deze toepassing ook uw administratieve verwerking hiervan eenvoudiger kan maken, neem dan contact met ons op en we leggen u graag uit waar voor u de voordelen zitten.

Tenslotte...

Uiteraard kunnen we ook voor uw een applicatie maken die werkt op basis van een PocketPC. Als een applicatie zoekt op basis van PocketPC voor uw toepassing kunt u altijd contact met ons opnemen. Graag denken we met u mee om samen tot een voor u ideale situatie te komen. Ook als u zelf software ontwikkelaar bent en graag aan uw applicatie een PocketPC wilt koppelen kunnen we u hierbij helpen, neem gerust contact met ons op om te ontdekken hoe we kunnen samenwerken.