UNIT4AGRESSO BEDRIJFSPROFIEL

Unit 4 Agresso werd opgericht in 1987. Vanuit onze vestiging in Antwerpen bedienen wij zowel Vlaanderen als Wallonië.
We maken deel uit van de Unit 4 Agresso Holding, waarvan de moedermaatschappij werd opgericht in 1980. Onze holding verkreeg in februari 1998 een beursnotering op de Amsterdamse Effectenbeurs (AEX).
Sindsdien vonden er tal van overnames plaats en nam Unit 4 Agresso een participatie in verschillende bedrijven. Vandaag vormen we een financieel sterke en stabiele softwaregroep, van circa 1300 medewerkers. In 2000 werd een totale omzet genoteerd van om en bij de 121 miljoen Euro.

Onze programmatuur is zeer innovatief en loopt voorop in het werken met de allernieuwste technologieën. Als eerste in de Benelux kwam Unit 4 Agresso in 1995 met een boekhoudpakket onder Windows, Multivers for Windows. Vandaag werken we aan ASP Projecten, COM objecten en E-commerce toepassingen.

We maken software die tot doel heeft de gebruikers niet alleen efficiënter, maar ook plezieriger te laten werken. Opdat u, als gebruiker van onze software, meer tijd zou kunnen besteden aan uw eigen bedrijf. En daarbij staat kwaliteit uiteraard voorop.

Toch richt Unit 4 Agresso zich met haar toepassingen naar zowel kleine als middelgrote ondernemingen. Zo kan u bij ons terecht voor een "lite" boekhoudpakket, maar aan de andere kant kunnen wij u ook een gesofisticeerd logistiek pakket leveren, aangevuld met relatiebeheer en management informatie.

Als gebruiker heeft u dus een keuze aan Unit 4 Agresso software, met daarbij de mogelijkheid om van het ene naar het andere product over te stappen. Uw organisatie kan dus met de Unit 4 Agresso-producten meegroeien, zodat uw bedrijfsvoering jarenlang door een betrouwbare partner ondersteund wordt. Daarbovenop blijft uw investering gewaarborgd!

Unit 4 Belgium is verder lid van BASA. Dit is een overkoepelende Belgische organisatie van bedrijven die administratieve software produceren. Hoewel van nature uit concurrenten, werken alle leden samen om hun pakketgebruikers optimaal te kunnen ondersteunen en hun producten steeds aan te passen aan de meest recente wetgeving en reglementeringen dienaangaande.