MultiXmlCerti - Comprosoft Bvba - 14IT Bvba - Certipost

MultiXmlCerti

Comprosoft Bvba en 14It Bvba, in samenwerking met CertiPost en Multivers Unit4Agresso, komen tegemoet aan de behoeften van kleine, middelgrote, grote bedrijven die werkzaam zijn op het gebied van verkoop en aankoop van goederen/diensten. Het product MultiXmlCerti, is gericht op het elektronisch verwerken van orders en facturen komende van klanten of leveranciers via CertiPost, met een rechtstreekse verwerking in en vanuit het ERP pakket Multivers Unit4Agresso, dit voor aankoop en verkoop.

Ons product MultiXmlCerti is een eenvoudige en overzichtelijke oplossing, met de volgende voordelen:

  • Elektronisch aangeleverde orders van klanten worden automatisch ingevoegd in ERP pakket Multivers Unit4Agresso.
  • Orderbevestigingen worden naar xml overgebracht en worden automatisch opgestuurd naar klanten.
  • Verkoopsfacturen worden naar xml overgebracht en worden automatisch verstuurd naar klanten.
  • Inkoopfacturen welke elektronisch aangeboden worden, kunnen via het programma in ERP pakket ingelezen worden, zonder dat ze nog manueel ingegeven worden.

MultiXmlCerti

Dit geeft als gevolg dat men veel tijd bespaart bij orders en facturen, zowel bij verkoop, als bij aankoop. MultiXmlCerti biedt ERP klanten en boekhouders een belangrijk voordeel:

  • Rechtstreekse elektronische verwerking van uw verkoopsorders, orderbevestigingen en facturen, geen manuele ingaven op websites of dubbel werkingen in ERP en losse EDI toepassing.
  • Directe verwerking van aankoopfacturen, gedaan met het inboeken van inkoopfacturen, waar boekhouders uren werk aan hebben.
MultiXmlCerti

Nu speciale aanbieding op ons pakket introductie korting -25%

Normale prijs: € 1.990,00 NU € 1.495,00

Onderhoud en gebruikersrecht: € 299,00 per jaar

Meer informatie

Dit gebeurt via eenvoudige setup en voor de import van facturen in samenwerking met de module Workflow Management van Multivers Unit4Agresso.

MultiXmlCerti